Italiaanse groenten zaden kopen, Collectie van 6 soorten | Moestuinland
RHS Italiaanse groenten, Collectie van 6
Deze collectie van 6 groenten komen allemaal uit Italië en zijn ideaal voor mensen die graag telen en koken met de Italiaanse groenten.

Artikelnummer

R829047

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

€ 5,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Italiaanse groenten zaden kopen

Deze verpakking van het Engelse merk Royal Horticultural Seeds (RHS) is afgevuld met 6 soorten zaden die allemaal afkomstig zijn uit Italië en typerend zijn voor de Italiaanse moestuin en de Italiaanse keuken. De zaden zitten allemaal los verpakt en deze collectie van 6 soorten kun je dus los van elkaar telen. De Italiaanse soorten zijn allemaal afkomstig uit gebieden met een gemiddeld klimaat, zodat ze ook in Nederland geteeld kunnen worden. 

Welke Italiaanse groenten bevat deze collectie?

Aubergine Bellezza nera. Deze typische Italiaanse Aubergine is typerend voor de Italiaanse smaak van Aubergine. Lekker van smaak en ook goed in potten te telen. Binnenshuis zaaien van januari tot en met april. Uitplanten in de maand mei. Oogsten van augustus tot en met oktober. Van deze Italiaanse Aubergine zitten er 75 zaden in de verpakking.

Witlof Italico Rosso. Deze Italiaanse Witlof wordt gebruikt om de bladeren te eten, en niet zoals we dat in ons land gewend zijn de pennen. De bladeren van deze witlof zijn opvallend van kleur. Van maart tot augustus direct in de volle grond te zaaien. Oogsten van mei tot en met oktober. Bevat ongeveer 500 zaden.

Sla Rossa di Trento. Deze Italiaanse sla Rossa di Trento is een sla mix. Het is een mooie, aantrekkelijke sla met groene en rode kleuren. Vooral het hart is groen en de bladeren zijn rood aan het uiteinde. Van maart tot augustus te zaaien in de volle grond. Dun zaaien. Oogsten van mei tot en met oktober. Er zitten ongeveer 500 zaden in deze collectie van Italiaanse sla zaden.

Groente uit Italië zaaien

Bloemkool di Sicilia violetto. Deze opvallende bloemkool, afkomstig uit Sicilië, is niet wit van kleur maar heeft een paarse uitstraling! Bijzonder van kleur, maar 'gewoon' erg lekker van smaak. Van april tot mei binnen te zaaien, of vanaf mei tot en met juli direct in de volle grond. Oogsten van september tot december. Verpakking bevat ongeveer 75 paarse bloemkool zaden.

Courgette Striato d’Italia. Deze Italiaanse Courgette is één van de meest populaire soorten in Italië. Fijn van smaak en structuur en groeit goed. Van maart tot mei binnenshuis te zaaien, apart in bakken of potten. Of direct in de volle grond te zaaien in de maand mei, als er geen vorst meer in opkomst is. Oogsten van juli tot oktober. Bevat ongeveer 10 zaden van deze Courgette Striato d'Italia.

Pompoen Squash Marina di Chioggia. De laatste Italiaanse groente in deze collectie van 6 is de Pompoen of Squash Marina di Chioggia. Deze pompoen is lekker van smaak en heeft veel veel, smakelijk vruchtvlees. Deze pompoen groeit snel en is typisch Italiaans. Van maart tot mei binnen te zaaien, of meteen buiten te zaaien vanaf half mei. Oogst is van september tot november. Bevat ongeveer 8 zaden in deze verpakking. 

De beschrijving van deze zaden en de teeltwijze op de achterkant van de verpakking is in het Engels.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.