XXL Insectenhotel kopen, Giant Buzzy@Home | Moestuinland Mega groot insectenhotel kopen | Moestuinland
XXL Insectenhotel kopen, Giant Buzzy@Home | Moestuinland Mega groot insectenhotel kopen | Moestuinland
Insectenhotel, Buzzy@Home Giant XXL
Dit megagrote insectenhotel is met recht een hotel te noemen. Van meer dan een meter bij een meter een echte eyecatcher!

Artikelnummer

Z889287

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

ÔéČ┬á249,99
Prijs per stuk
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

XXL Insectenhotel kopen

Dit megagrote insectenhotel is groot genoeg om alle insecten die rond je huis, bedrijf of in de buurt rondzwerven, onderdak te bieden. Het Giant Insectenhotel heeft maar liefst 21 kamers, met verschillende soorten verblijven! Het Insectenhotel is met recht groot te noemen, want dit Insectenhotel is groter dan 1 bij 1 meter. Met een hoogte van 109 centimeter en een breedte van 101 centimeter, is dit wel een eyecatcher. Mooi in de tuin, maar ook als bedrijf kun je met dit Insectenhotel XXL een duit in het ecologische zakje doen. Trekt diverse insecten aan!

Waarom een Insectenhotel kopen?

Een Insectenhotel is te gebruiken voor meerdere doeleinden. Allereerst is een Insectenhotel natuurlijk bedoeld als onderdak voor insecten, zoals bijen, hommels, lieveheersbeestjes, etc. Daarnaast biedt het hebben van een Insectenhotel in de tuin nog meer voordelen. Zo bestrijden de insecten ongedierte zoals rupsen, vliegen en bladluis. Mede daarom zowel te gebruiken rond het huis, als ook in de moestuin! Ten slotte trekt het insecten aan die de tuin weer goed doen met de bestuiving van je planten, gewassen en bloemen!

Waar hang ik het XXL Insectenhotel?

Je kunt een Insectenhotel het beste op een plekje uit de wind hangen en uit de directe regen, zodat de insecten lekker rustig en ongestoord kunnen nestelen en overwinteren. Insecten kiezen geen plekje direct in zonlicht of regenzijde. Tevens zorgt dit ervoor dat het insectenhotel langer meegaat. Ook een warm plekje is daarbij aan te raden. Ook als school is het hebben van een insectenhotel een aanrader, zodat er geleerd kan worden over de natuur en de insecten.

Het XXL Insectenhotel Giant is verpakt in 2 dozen. 

Let op! In verband met veel breuk gevallen onderweg, alleen nog maar af te halen!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.