Hibiscus zaden kopen, trionum drie-urenbloem | Moestuinland Hibiscus trionum zaaien beschrijving zaad | Moestuinland
Hibiscus zaden kopen, trionum drie-urenbloem | Moestuinland Hibiscus trionum zaaien beschrijving zaad | Moestuinland
Hibiscus zaden, Drie-urenbloem
Hibiscus trionum - Hibiscus is een eenjarige plant, waarbij de Nederlandse naam al verklapt dat de bloemen niet de hele dag in bloei staan...

Artikelnummer

H143635

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,49
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Hibiscus trionum zaden kopen

De Hibiscus trionum is eenjarige plantensoort met witte bloemen die een donker hart hebben. De Hibiscus trionum is anders van groei-, en bloeiwijze dan de meest voorkomende Hibiscus soorten. Desalniettemin is het een prachtige bloeier die in het Nederlands ook wel de bijnaam 'Drie-urenbloem' heeft. Deze toepasselijke naam geeft de bloeiperiode van dit witte bloempje aan, namelijk een paar uur per dag. Meestal rond net na de middag. Erg mooi in groepen, borders, als bodembedekker of in potten op het terras. In het Middellandse Zee gebied is de Hibiscus trionum in het wild te vinden. 

Hoe moet ik Hibiscus telen?

Je kunt de Hibiscus zaden onder glas zaaien in de maanden maart en april. Als je liever direct in de volle grond wilt zaaien, dan kan dit van april tot en met mei. Zaaien op een zaaibed, en later als ze groot genoeg zijn uitplanten. Doe dit ongeveer na 5 à 6 weken. Deze eenjarige planten bloeien dan misschien niet zo lang per dag, maar ze zijn wel een lange periode in bloei. Van juni tot en met september bloeien deze mooie bloemen. De planten worden ongeveer 70 centimeter hoog.

Een zakje met Hibiscus trionum (3-urenbloem) bevat 0,75 gram aan zaad.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.