Hemerocallis bloemknol kopen, Berrylicious rood Daglelie | Moestuinland
Daglelie bloembol, Hemerocallis 'Berrylicious'
Daglelies zijn prachtig van vorm, en hebben vaak ook mooie kleuren. Dit soort, de 'Berrylicious' zeker! Mooie kleuren en randen.

Artikelnummer

Y123423

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

ÔéČ┬á4,99
Prijs per bloemknol
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Rode Daglelie (Hemerocallis) bloemknol kopen

Deze schitterende bloem is echt een konining onder de bloemen. De Daglelie, of ook wel bekend als de Hemerocallis. Deze prachtige Lelie soort is één van de honderden cultivars die gekweekt is. Deze meerjarige bloemen hebben een karmozijnrode kleur. De bloemen hebben donkere, gerafelde randen en een geel hart. Schitterende bloemen die meteen de aandacht in de tuin opeisen. Dit soort, de 'Berrylicious', is erg geliefd bij de trouwe telers van Daglelies vanwege de schitterende vorm en kleuren. Makkelijk te kweken, onderhouden en verzorgen, terwijl je er jarenlang plezier van hebt. 

Hoe moet ik Hemerocallis kweken?

Daglelies groeien in zogenaamde bloemknollen. Deze knollen zijn te poten in het voorjaar, in de maanden maart, april en mei. Poten na de vorst. Poot de knollen op ongeveer 10 centimeter diepte in de grond. Na het poten goed water geven. De bloemen zullen ieder jaar terugkomen, en na de winter steken ze al vrij vroeg hun kop boven de grond uit. De wortels groeien ook snel groter en dat geeft ieder jaar nog meer bloemen. De bloemen van de Daglelie bloeien helaas maar één dag... Maar, aangezien de plant maandenlang knoppen blijft aanmaken, zullen ze de zomer lang bloeien. Dit doen ze in de maanden juni, juli en augustus. De planten worden ongeveer 70 centimeter hoog.

Hemerocallis 'Berrylicious' in het kort:

  • Nederlandse naam: Daglelie;

  • Inhoud: 1 bloemknol;

  • Poten: maart, april, mei (na de vorst);

  • Bloei: juni, juli, augustus;

  • Hoogte: 70 centimeter.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.