Groente voor de verticale tuin kopen, Collectie van 6 | Moestuinland
Groenten voor de verticale tuin, Collectie van 6

Deze zaden collectie bestaat uit 6 soorten groente en kruiden die geschikt zijn voor de verticale tuin teelt. Mooie samenstelling met populaire zaden!

Artikelnummer

829050 

€ 6,20
Prijs per stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Zaden voor verticale tuin kopen

Deze speciale RHS collectie bevat een zestal populaire soorten zaden die geschikt zijn om te telen als je een verticale tuin hebt. Uiteraard zijn de zaden ook geschikt om te gebruiken in een normale tuin of in potten. 

Welke groente kan ik telen in een verticale tuin?

Komkommer Bush Champion. Deze komkommers zijn ideaal om te telen in een verticale tuin of in potten. Ook geschikt om buiten te kunnen telen. Een krachtige komkommer plant met sterke groei. Binnen te zaaien van februari tot april, of buiten van mei tot juni. Oogsten van juli tot oktober. Er zitten ongeveer 10 komkommer zaden in deze verpakking.

Oregano. Oregano is ook een prachtig gewas om te verbouwen in een verticale tuin. Dit ruikende kruid heeft weinig ruimte nodig en groeit altijd goed. Onder glas zaaien van maart tot mei, of buiten van mei tot juni. De oogstperiode loopt van juni tot november. Er zitten ongeveer 750 zaden van deze Oregano in de collectie verpakking.

Tijm. Een ander kruid dat goed te telen is in een verticale tuin is Tijm. Heeft weinig ruimte nodig en ook niet veel aandacht. Binnen te zaaien van februari tot en met april in een temperatuur van 15 tot 20 graden. De oogsttijd van Tijm is in de maanden juni tot en met november. In deze verpakking ongeveer 500 Tijm zaden.

Groente verbouwen in een vertical garden

Sla Lettuce Red Salad Bowl. Sla is niet alleen in een moestuin erg geliefd, maar ook in verticale tuinen veel gezien. Deze zaden zijn voor de teelt van rode sla. Groeit snel, groeit goed, echt onmisbaar! Binnen van maart tot juli te zaaien. Zaai iedere keer een beetje om te blijven oogsten van mei tot oktober. Ongeveer 500 zaden aanwezig in deze verpakking.

Speciale dwerg peper mix. Deze mix met zaden producuceren planten die gekleurde pepers aanmaken in allerlei kleuren. De pepers zijn klein van formaat en dus goed te telen in potten en verticale tuinen. Paars, oranje, rood en geel. Van februari tot april binnen te zaaien. Uitplanten in Juni. Oogsten in de maanden juli tot oktober. Inhoud: 25 zaden.

Tomaat Maskotka. Deze speciale pottomaat is erg goed van smaak en ook in de teelt goed te doen. Lekkere Cherry tomaatjes. Binnen zaaien van maart tot april, op ongeveer een halve centimeter diepte. Vanaf half mei buiten uitplanten. Mogen wat voeding hebben als ze groot zijn voor betere vruchten. Oogsten van augustus tot oktober. Ongeveer 25 zaden aanwezig. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.