Erlenmeyer stekglas kopen, 300 ml stekken vaas | Moestuinland Sfeerfoto stekglas stekken esschert 300ml | Moestuinland Product foto stekken 300 ml | Moestuinland
Erlenmeyer stekglas kopen, 300 ml stekken vaas | Moestuinland Sfeerfoto stekglas stekken esschert 300ml | Moestuinland Product foto stekken 300 ml | Moestuinland
Stek glas, Erlenmeyer (300ml)
Strak, stoer en ook interessant, dat is deze erlenmeyer. Gebruik het glaswerk om te stekken of als vaas. Met zwarte opdruk.

Artikelnummer

ZML025

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

ÔéČ┬á5,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Erlenmeyer stekglas kopen (300ml)

Stoer Erlenmeyer stekglas om jonge stekken in te laten weten en wortels te laten ontwikkelen. Ook te gebruiken als vaas, en zelfs nog als laboratoriumglas. Dit Erlenmeyer is niet alleen hartstikke functioneel maar ook erg decoratief. Mooi zwarte opdruk met tekst en beestjes. Een stek glaasje is te gebruiken om uitlopers in te laten wortelen. Zodra er voldoende water opgenomen is en er wortels ontstaan, kun je de stekken in de grond uitpoten. 

Laboratoriumglas als vaas

Deze Erlenmeyer, de naam komt van de Duitse chemicus Emil Erlenmeyer, kan dus ook gebruikt worden als opslag voor proefjes. Het glas kan tot 175 graden Celcius hebben. Dit Erlenmeyer is 15,7 centimeter hoog en heeft een doorsnede van 8,8 centimeter. Het glas heeft een inhoud van 300 ml, wat ruim genoeg is voor stekjes en ook voor lage planten om als vaas te fungeren. Voorzien van maatstrepen.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.