Egelhuis kopen moestuin van hout | Moestuinland
Egelhuis, Hout 'Welcome' (Egelhotel)
Een egelhuis biedt onderdak aan egels. Zo kunnen ze schuilen bij slecht weer, slapen en er hun nest maken om te broeden.

Artikelnummer

Z036102

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

ÔéČ┬á27,99
Prijs per stuk
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Egelhuis kopen van hout

Egels zijn erg nuttige dieren in de tuin, moestuin en in de natuur in het algemeen. Zo eten ze veel dieren waar je last van kunt hebben, zoals luizen, slakken en rupsen. Naast het opruimen van vervelende ongedierte in de tuin, ruimen ze ook aas en schillen op. Wees niet bang, egels beginnen niet aan mooie planten die nog bezig zijn met groeien of die al oogstklaar zijn. Je zult ze niet snel zien, want het zijn echte nachtdieren, deze handige beestjes!

Egelhotel voor egels in de tuin

Egeltjes zien we steeds minder, vanwege de slechte leefomgeving voor de beesten. Helaas! Met het egelhuisje kun je dit proberen tegen te gaan. We moeten eerlijk zijn: Een egelhuis geeft natuurlijk niet meteen egels in de tuin. Wel kan het helpen egels te lokken, mits gevuld met de juiste dingen, en helpt het egels die al in de tuin zitten. Ze kunnen er lekker in slapen, nestelen en schuilen. Het beste kun je het egelhotel op een rustig plekje zetten, beschut, en uit de buurt van dieren en mensen. Het beste kun je het egelhuis vullen met stro of droge bladeren. Daar zijn ze gek op!

Houten egelhuisje

Het egelhuis is aan de buitenkant mooi afgewerkt, zodat je er zelf ook nog mooi naar kunt kijken. Het egelhuis is volledig gemaakt van hout. De opening zit los, zodat je er gemakkelijk bij kunt om het egelhuisje te vullen of schoon te maken. Het dakvormpje maak het tot een mooi geheel en een echt, houten egelhuis! Boven de deur hangt een bordje met daarop 'welcome', en niet 'igel hotel', zoals op de productafbeelding. Het egelhotel heeft een bodem. Afmeting: 34,5 x 20 x 23,5 centimeter.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.