Snijbloemen mengsel zaden kopen, Collectie van 6 | Moestuinland
RHS Snijbloemen zaden, Collectie van 6
Dit samengestelde mengsel van zaden bestaat uit 6 soorten snijbloemen. Teelt en mix je eigen boeketten. Geschikt voor borders of na het oogsten in vazen.

Artikelnummer

R829036

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á5,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Snijbloemen zaden mengsel kopen

Dit snijbloemen mengsel bestaat uit 6 soorten populaire snijbloemen. Deze zijn afkomstig uit Engeland en zijn door een groep tuinders zorgvuldig samengesteld. Het zijn soorten bloemen waarmee je borders in de tuin mooi kunt opvolijken, maar uiteraard ook om als geheel te gebruiken in een vaas of als boeket. De volgende soorten bloemen zitten er in deze snijbloemen collectie:


Welke soorten bloemen zijn het?

De Comeas of Cosmos Dazzler. Deze planten produceren grote bloemen met mooie felle kleuren. De bloemen zijn van februari tot en met april onder glas te zaaien. Buiten kun je deze zaden zaaien in de maanden april en mei. De bloemen bloeien ongeveer van Juni tot Oktober. Er zitten zo'n 100 zaden in deze verpakking. Overigens zitten alle zaden los verpakt per bloemensoort.

De Nigella Persian Jewels. Dit mengsel van zachte kleuren zijn eigenlijk de bloemen van het juffertje-in-groen, maar dan met tinten blauw en roze. De bloemen worden ongeveer 45 centimeter hoog. Buiten in de volle grond of in potten te zaaien van maart tot en met mei, of van augustus tot en oktober. De late zaailingen bedekken in de winter. De bloemen bloeien van mei tot en met september, en de laat gezaaide bloemen in het volgende jaar. Inhoud van ongeveer 250 zaden.

De Sweet Pea Royal Mix is een mengsel van Lathyrus zaden in de kleuren wit, rood en roze. Deze bloemen gaan al jaren mee en zijn nog steeds geliefd. Binnen te zaaien van januari tot maart in potjes. Ook kun je in de kas zaaien van september tot oktober, of direct in de volle grond van april tot en met mei. Doe dit in rijen van 60 centimer. De bloemen bloeien van mei tot oktober en worden ongeveer 150 centimeter. Ongeveer 20 zaden. 

Welke snijbloemen kun je nog meer verwachten?

Gypsophila Covent Garden is in het Engels een hele mond vol, maar wij kennen het eigenlijk gewoon onder de naam Gipskruid. Lekker luchtige bloemen met witte sprakelende knoppen. Een ideale vulling voor je eigen boeket. Te zaaien van Maart tot en met mei, of van Augustus tot Oktober voor het jaar erop. Deze bloemen zijn te oogsten in de maanden juni tot en met oktober. Ze worden ongeveer 50 centimeter hoog en er zitten 500 zaden in deze verpakking.

Rudbeckia Ierse Lente bloemen zijn prachtig van kleur en hebben grote bloemknoppen. De stelen zijn stevig van structuur en dragen de bloemen feilloos. Binnen zaaien van februari tot april en eigenlijk is dit de enigste manier van zaaien, omdat ze veel warmte nodig hebben. Je kunt de planten eind mei wel buiten uitplanten zodat ze kunnen groeien. De bloemen worden ongeveer 30 centimeter hoog en bloeien van juli tot oktober. Ongeveer 35 zaden aanwezig.

Zinnia Paarse Prins is de laatste in het rijtje snijbloemen. Deze paarse koning doet zijn naam eer aan, want deze planten produceren prachtige paarse bloemen met dik gevulde bladeren. Een pronkstuk in de tuin en uiteraard in een boeket. Typische snijbloem. Binnen zaaien van maart tot en met april, of buiten van april tot mei in rijen van zo'n 30 centimeter. Jonge zaailingen wel beschermen tegen kou. Deze bloemen bloeien van juli tot oktober. In deze collectie ongeveer 75 zaden van deze Zinnia.

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.