Bloemen zaden voor in potten kopen, Flowers for containers, collectie van 6 | Moestuinland
RHS Bloemen voor potten, Collectie van 6
In deze collectie van 6, bloemensoorten die je kunt telen in potten en bakken. Leuke serie van RHS met kwalitatieve zaden.

Artikelnummer

R829035

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á5,99
ÔéČ┬á3,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Bloemen voor in potten telen

Bloemen zijn altijd schitterend om te zien, en je kunt ze zowel telen in de volle grond, in borders en perken, maar ook in potten en bloembakken. Speciaal voor deze laatste categorie is er een collectie samengesteld van 6 populaire soorten bloemen, die allemaal goed te telen zijn in potten en een groot deel van het jaar bloeien. De collectie zaden is afkomstig uit Engeland, van de bekende kweker RHS, die deze zaden zorgvuldig heeft samengesteld. Hieronder de bloemen die in deze collectie zitten, waarbij alle 6 de soorten los verpakt zijn, zodat je deze ook los van elkaar kunt zaaien.


Welke bloemen kun je in potten telen?

Dwerg Korenbloemen mix. Dit mengsel van compacte korenbloemen is uitermate goed te telen in potten. De bloemen zijn vol van kleur en hebben stevige knoppen. Variërend van wit tot paars en roze. De korenbloemen zijn prima te telen, en vragen niet veel aandacht. Ze worden ongeveer 30 centimeter hoog. Zaaien van maart tot mei, of later van augustus tot oktober voor bloei in het volgende jaar. Bloeitijd is van juni tot september. Ongeveer 100 zaden in deze collectie.

Lobelia, Red Cascade. Deze woordspeling is goed te begrijpen als je kijkt naar de vorm van deze Lobelia. Het is net een kleine, rode waterval van bloemetjes. Veel knoppen, mooi van kleur! Deze Lobelia planten worden ongeveer 30 centimeter hoog en zeer geschikt als bloemensoort voor potten en bakken. Dun zaaien onder glas van januari tot april. Bloeitijd is van juni tot oktober. Er zitten maar liefst 1000 zaden van de Lobelia in deze collectie verpakking.

Petunia Confettie Mix F2. De Petunia is een bekende bloemensoort. Niet alleen in ons land, maar ook in Engeland komt deze bloemensoort veel voor. Deze confettie mix produceert bloemen met tal van mooie kleuren. Deze bloemensoort geeft een zomer lang kleur aan de tuin, balkon of het huis. De bloemen worden ongeveer 35 centimeter hoog en ze bloeien van eind mei tot oktober. Zaaien onder glas van februari tot april. Eventueel vanaf eind buiten, waarbij de bloetijd een stuk minder is. Inhoud: 500 zaden.

Welke bloemen kun je nog meer telen?

De Daisy Pomponette Mix. Pomponette bloemen worden vaak als geliefde bloemen gezien om de volle vorm die ze hebben. Opmerkelijk aan deze prachtige bloemen, is dat ze al heel vroeg in het jaar gaan bloeien. De planten worden ongeveer 15 centimeter hoog en zijn zeer geschikt in potten. Zaaien onder glas van maart tot april, bij minimaal 20 graden, continu. Afharden en uitplanten in september. Bloeit van maart tot mei in het jaar erop. Ongeveer 200 zaden aanwezig.

Winter Viooltje Mix F1. Een compacte en krachtige plant die een gemixde kleur weergave geeft. De bloemen worden ongeveer 15 centimeter hoog, en zijn geliefd in ons land omdat ze goed te telen zijn. Binnen te zaaien van april tot juni, bij een temperatuur van minimaal 15 graden. Afharden en uitplanten rond augustus tot oktober op 15 centimeter van elkaar af. De bloeitijd is van oktober tot juni in het jaar erop. Ongeveer 40 zaden in deze collectie. 

Verbena Sparkles Mix, of IJzerhard. Deze kleurrijke bloemen zijn klein van structuur en hebben een mooie mix van bloemen. Wit, roze, paars, waarbij sommige kleuren een wit of geel hart hebben. Charmante bloemen die het in potten en hanging baskets ook vooral erg goed doen. Het geeft gelijk kleur aan de omgeving! Zaaien van februari tot april, afgedekt met glas of doorlatend plastic. Ook binnen mogelijk natuurlijk. Houd de zaailingen voldoende warm! Bloei: van juni tot oktober. Inhoud: 100 zaden.
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.