Dazzling Purple bloembollen mix, Tulpen Hyacinthoides | Moestuinland
Tulp/Hyacinthoides bloembollen, Dazzling Purple
Deze bloembollen mix bestaat uit 2 soorten bloembollen, namelijk de Tulp en Hyacinthoides. De Dazzling Purple maakt de tuin heel kleurrijk!

Artikelnummer

Y322777

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

ÔéČ┬á6,99
Prijs per 15 bloembollen
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Bloembollenmix Tulp & Hyacinthoides mix kopen

Deze bloembollenmix bestaat uit 2 soorten bloembollen, namelijk uit Tulpen en Hyacinthoides. Deze 2 soorten bloemen vullen elkaar prachtig aan, niet alleen qua uitstraling, maar vooral wat betreft kleur. De bloemen bloeien in paarse en blauwe kleuren. De bloembollen zullen gaan bloeien rond de maanden april en mei. Ze staan erg mooi in de siertuin, moestuin of gewoon in de border. Ook na de bloei zijn de bloemen nog erg mooi als snijbloem te gebruiken. Ook in bloembakken en potten erg passend. De bloembollen kunnen zowel in zon als in schaduw geplant worden.

Dazzling Purple bloembollen poten

De Dazzling Purple bloembollen zijn in het najaar te poten, van september tot en met december. De bloembollen hebben een bolmaat van 7/8 en van 11/12 in omvang. Poot de bloembollen op 3x de grootte van de bol, wat ongeveer 10 centimeter diepte is. Na het poten van de bloembollen de grond toedekken en daarna water geven. Poot de najaarsbollen op ongeveer 5 tot 10 centimeter uit elkaar. De Tulpen en Hyacintoides zullen bloeien in de maanden april en mei, en worden ongeveer 45 centimeter hoog.

Specificaties van de Dazzling Purple:

  • Inhoud: 15 bloembollen;

  • Soorten: Tulpen/Hyacinthoides;

  • Poten: september-december;

  • Bloei: april-mei;

  • Hoogte :40-50 centimeter.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.