Bolletje blij kopen, bloembollen mix vergroen je leven | Moestuinland Sfeerfoto bolletje blij kopen | Moestuinland Sfeerimpressie moestuinland bloembollen | Moestuinland
Bolletje blij kopen, bloembollen mix vergroen je leven | Moestuinland Sfeerfoto bolletje blij kopen | Moestuinland Sfeerimpressie moestuinland bloembollen | Moestuinland
Bloembollen mix, Bolletje B(l)ij (50 bollen)
Bolletje B(l)ij is een brievebusdoosje met daarin 50 verschillende bloembollen die bijen en vlinders aantrekken. 'Vergroen je leven' initiatief.

Artikelnummer

Z724500

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

ÔéČ┬á11,99
Prijs per stuk (50 bollen)
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Cadeauverpakking Bolletje Blij kopen

Het Bolletje Blij pakket bestaat uit een cadaeuverpakking die gevuld is met 50 bloembollen. Bevat verschillende soorten bloemen die allemaal aantrekkelijk zijn voor bijen en vlinders. Verpakt in een kleurrijke cadeauverpakking die door de brievenbus past. Een duurzaam en kleurrijk cadeau! Bovendien steun je het initiatief 'Vergroen je leven' met de aankoop van dit product. Er gaat van elk verkocht product een bijdrage naar een maatschappelijk vergroeningsinitiatief.

Bloembollenmix vergroen je leven

De bloembollenmix zit dus verpakt in een mooi brievenbusdoosje. Dit doosje is vierkant van vorm en ziet er sierlijk uit. Met het product Bolletje Blij creëer je een hoop voordelen voor jezelf en voor de wereld. Groen doet je goed! Het verlagen van je stressniveau, helpen je ontspannen, vergroten de concentratie, maakt je productiever en verbetert je stemming! Maar ook voor de wereld: Zuivert de lucht, verkoelt in de zomer, voert regenwater beter af, verbeterd de biodiversiteit en brengt sfeer.

Deze cadeauverpakking heeft een formaat van 25,5 x 25,5 x 3 cm. Bevat ook een interessante folder met tips, uitleg en informatie.

Inhoud: 50 bloembollen (diverse soorten voorjaarsbloeiers).

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.