Bolletje blij kopen, bloembollen mix vergroen je leven | Moestuinland Sfeerfoto bolletje blij kopen | Moestuinland
Bolletje blij kopen, bloembollen mix vergroen je leven | Moestuinland Sfeerfoto bolletje blij kopen | Moestuinland
Bloembollen mix, 66 bollen voor bijen & vlinders
Dit leuke doosje is gevuld met 66 bloembollen, bestaande uit 6 soorten die bijzonder geliefd zijn bij vlinders en bijen.

Artikelnummer

Z876599

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

ÔéČ┬á12,50
Prijs per set (66 bollen)
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Bloembollenmix cadeau kopen

Kleurrijke bloembollenmix die bestaat uit een cadeauverpakking die gevuld is met 66 bloembollen. Bevat verschillende soorten bloemen die allemaal aantrekkelijk zijn voor bijen en vlinders. De bloembollen zitten los verpakt in een kleurrijke cadeauverpakking die door de brievenbus past. Een duurzaam en kleurrijk cadeau! Bovendien steun je het initiatief 'Vergroen je leven' met de aankoop van dit product. Er gaat van elk verkocht product een bijdrage naar een maatschappelijk vergroeningsinitiatief. Leuk om te geven, en leuk om zelf te kweken. Met 6 soorten bloembollen en verschillende hoogtes en bloeiperioden, een mooie aanvulling voor de tuin.

Bloembollen mix vergroen je leven

De bloembollenmix zit dus verpakt in een mooi brievenbusdoosje. Dit doosje is van karton en ziet er sierlijk uit door de mooie capper. Met het product Bolletje Blij creëer je een hoop voordelen voor jezelf en voor de wereld. Groen doet je goed! Het verlagen van je stressniveau, helpen je ontspannen, vergroten de concentratie, maakt je productiever en verbetert je stemming! Maar ook voor de wereld: Zuivert de lucht, verkoelt in de zomer, voert regenwater beter af, verbeterd de biodiversiteit en brengt sfeer. En de tuin of moestuin ziet er nog mooier uit.

Deze cadeauverpakking heeft een formaat van 33 x 23 x 3 cm. Bevat ook een interessante folder met tips, uitleg en informatie. Bloeiperiode is tussen maart en juli. Allemaal te poten tussen september en december.

Inhoud: 66 bloembollen. Diverse soorten voorjaarsbloeiers, waaronder:

  • Botanische Tulpen (Bakeri Lilac Wonder)
  • Kievitsbloem (Fritillaria meleagris)
  • Zomerklokje (Leucojum aestivum)
  • Sneeuwroem (Chinodoxa luciliae)
  • Allium Trommelstokje (Allium sphaerocephalon)
  • Bulgaarse Sierui (Nectaroscordum siculum - Allium bulgaricum)
Leuke verpakking en inhoud om iemand bloembollen cadeau te geven. Past door de brievenbus, dus je kunt het ook makkelijk als cadeautje versturen. Op de achterkant is ruimte voor een boodschap.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.