Bijvoet zaden kopen, Moestuinland Bijvoet zaaien beschrijving
Bijvoet zaden kopen, Moestuinland Bijvoet zaaien beschrijving
Bijvoet zaden, Artemisia vulgaris
Lekker voor in stoofpotten, bij stukken vlees, in de soep en bij diverse koolsoorten. Ook thee van te trekken, met medicinale werkingen.

Artikelnummer

H11045

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,89
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Bijvoet zaden kopen

Het is een plant die behoorlijk aromatisch is en daarom ontzettend goed is te verwerken in diverse gerechten, zoals vleesgerechten en stoofpotjes. Maar ook in de soep en bij het opdienen van verschillende koolsoorten. Ten slotte kun je erg goede thee van Bijvoet zetten, met daarbij behoorlijk wat medicinale werkingen. Deze plant komt in België en Nederland in het algemeen voor. De onderste bladeren zijn gestreeld en veerdelig.

Hoe moet ik Bijvoet zaaien?

Je kunt Bijvoet zaaien in de maanden maart tot en met mei in een zaaibakje of in de maanden april tot en met juni buiten op een zaaibed. Hierna alles maar 1 keer verspenen en vervolgens uitplanten in potten of in de volle grond. Bij voorkeur telen op zandgrond. Bijvoet kan wel een hoogte bereiken van 150 centimeter, maar is altijd in te perken door op tijd te knippen. Het is een meerjarige plant dus je kunt er langer van genieten. Oogsten van juli tot september. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.