zaaiemmer basilicum kopen - moestuinland
Zaai-emmer Basilicum, Zink
Reviews | Review toevoegen

Basilicum zaden in een zinken emmer van 12 cm doorsnee. Het blad wordt gebruikt bij allerlei gerechten, vooral bij tomatensauzen.

Verzendkosten

€ 3,95 

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

€ 5,00
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
in winkelwagen

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Basilicum zaaiemmer kopen

Leuke emmer van 12 cm doorsnee. Elk emmertje bevat een zakje grond, een zakje hydrokorrels en uiteraard een zakje zaad. Mooie verpakking met uitgebreide zaai-instructie. Basilicum is een vaste plant. Hij zou goed kunnen overwinteren, wanneer hij binnen gehouden wordt. Wanneer de plant buiten staat, zou hij het door de kou niet uit kunnen houden in Nederland.

Basilicum, ook wel Koningskruid

Basilicum wordt ook wel koningskruid genoemd. Dit komt van de oude grieken, waar 'Basileus' koning betekent. De bladeren worden op allerlei gerechten gebruikt binnen allerlei keukens over de hele wereld. De geur van basilicum is heel sterk. Het kruid wordt vooral voor gerechten met een tomatensaus gebruikt. De Italianen gebruiken het veel voor hun pizza's en pastas. Er is recent onderzoek gedaan naar de olie die van nature in basilicum zit. Deze onderzoeken hebben uitgewezen dat basilcum anti-oxidanten bevat. Deze zijn erg gezond en kunnen helpen in de genezing van bijvoorbeeld kanker. 

Review toevoegen

Bedankt voor je feedback! We kijken zo snel mogelijk naar je review en hij zal bij goedkeuring geplaatst worden!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.