Augurken zaden kopen moestuin | Moestuinland
Augurk Zaden, Levina F1 (Augurken)
Reviews | Review toevoegen

De zaden van dit augurken ras zijn erg goed resistent tegen ziektes. Bittervrije augurken die continu doorgroeien, dus grote oogst.

Verzendkosten

€ 1,95 

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

€ 1,99
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
in winkelwagen

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Augurk zaden kopen

De zaden van dit type augurken zijn erg goed resistent tegen diverse ziektes en is erg gemakkelijk te telen. De augurkenplanten hebben zo vrijwel geen last van meeldauw, schurft en mozaïek. De oogst zal bestaan uit bittervrije, licht gestekelde augurken. De augurken van dit ras Levina F1 zijn prima geschikt voor de teelt die 'fijne pluk' genoemd wordt, waarbij de augurkenplanten bij het plukken steeds nieuwe vruchten geeft. Zo kun je heerlijk blijven genieten van de oogst van verse augurken. Tenslotte gaat het bij deze augurk zaden om een F1 ras, een hybride soort. Dit is een verbeterde soort van het originele gewas, dus voor een nóg betere oogst! 

Augurken telen

De augurkzaden zijn gevoelig voor kou en daarom alleen onder glas te zaaien. Dit kan in de maanden april, mei en juni. Doe dit bij een perfecte zaaitemperatuur van 18 graden Celsius. Het zal ongeveer 10 dagen duren totdat de zaden van de augurken ontkiemt zullen zijn. Wanneer de plantjes opgekomen zijn, verspenen en daarna 1 plant per pot aanhouden. Daardoor krijg je echt sterkere planten. Pas vanaf half mei uitplanten in de vollegrond, anders is het te koud. Doe dit op een beschutte en zonnige plaats uit de wind, pas wanneer de planten 2 echte bladeren hebben. Het is mogelijk om de augurken eventueel op te kweken aan draad

Inhoud zakje zaden

Er zitten ongeveer 30 augurkzaden in een zakje van 0,7 gram. De augurkzaden zijn afkomstig van het merk Sluis Garden. Al onze zaden zitten verpakt in een dubbele kiemkracht beschermde binnenverpakking. Dit beschermt de zaden tegen het starten van het groeiproces, zonder dat jij dit wilt. Zaaien vanaf april. 
 

Review toevoegen

Bedankt voor je feedback! We kijken zo snel mogelijk naar je review en hij zal bij goedkeuring geplaatst worden!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.