Biologische krul andijvie zaden kopen, Très fin Maraîchère Myrna | Moestuinland
Andijvie Zaden, Très fin Maraîchère | BIO

Deze andijvie soort heeft een donkergroen hart, en een goudgeel hart. Produceert grote kroppen en kan goed tegen slechte weersomstandigheden.

Artikelnummer

SL0031 

€ 3,20
Prijs per stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Biologische andijvie zaden kopen krulandijvie

De Très fin Maraîchère-Myrna andijvie zaden zijn biologisch geteeld. Het ras produceert grote kroppen andijvie die zeer goed bestand zijn tegen slechte weersomstandigheden, necorse en tegen schieten. De teeltperiode is van de zomer tot en met de vroege winterteelt. Het is een krulandijvie met een mooie donkergroene rand en een hart met een goudgele kleur. De kroppen zijn stevig van aard en lekker vol van smaak. 

Biologische krul andijvie telen

De zaden kun je het beste zaaien onder glas om schieten te voorkomen. Dit is mogelijk in de maanden april tot en met augustus. Voor de ideale kiemgroei geldt een temperatuur van 15 graden. Ook kun je de zaden in de vollegrond zaaien, maar dan in de maanden juni, juli en augustus. De zaden zullen na ongeveer 2 weken ontkiemen. Belangrijk is het om de jonge plantjes goed vochtig te houden. Bij het uitplanten van de andijvie planten, de grond eerst goed bemesten. Planten met een afstand van 30 centimeter tussen de andijvie. Oogsten van juni tot en met november, ook te bewaren in de diepvries na de oogst. 


 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.