Adventskalender Moestuin, Gardening Wonder Adventskalender Moestuin, Gardening Wonder Adventskalender Moestuin, Gardening Wonder Adventskalender Moestuin, Gardening Wonder Adventskalender Moestuin, Gardening Wonder
Adventskalender Moestuin, Gardening Wonder Adventskalender Moestuin, Gardening Wonder Adventskalender Moestuin, Gardening Wonder Adventskalender Moestuin, Gardening Wonder Adventskalender Moestuin, Gardening Wonder
Adventskalender Moestuin, Gardening Wonder
Prachtige adventskalender voor de echte moestuinliefhebber. Leuk als cadeau, maar ook zeker een must-have voor je eigen tuin!

Artikelnummer

MTL0007

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

ÔéČ┬á74,99
ÔéČ┬á59,99
Prijs per stuk
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Moestuin Adventskalender kopen

De nieuwe Adventskalender voor moestuinliefhebbers! Tel de Kerstdagen af met deze kalender, gevuld met 24 artikelen die elke moestuinder goed kan gebruiken. Elke dag een cadeautje, elke dag een nieuw artikel om te gebruiken in of om de moestuin. Erg leuk om zelf de donkere dagen een extra lichtpuntje te geven, of om iemand als origineel cadeau te doen die gek is op zijn of haar moestuin. Elke dag kun je een zakje of envelop uit de bewaardoos pakken en openen om jezelf een cadeautje te dat je goed in de moestuin kunt gebruiken. Super leuk, handig en elke dag een nieuwe verrassing. Aftellen maar!

Adventskalender tuin/moestuin

De adventskalender is gevuld met elke dag een verrassing. Van een zakje zaad van een groente, tot een handig hulpmiddel bij het zaaien. En van bloembolletjes tot kiemgroente zaden. Elke dag een nieuwe verrassing met andere soorten zaden en andere moestuin gerelateerde artikelen. Ook krijg je er een mooie (open) bewaardoos bij, waar je al je zaden in kunt bewaren! De moestuin adventskalender is echt een origineel cadeau voor iemand die gek is op tuinieren, en het bezig zijn met nieuwe dingen proberen in de moestuin. Aanrader!

Inhoud moestuin adventskalender:

  • 1 zaden bewaardoos
  • 16 verschillende zakjes zaad
  • 5 zakjes divers pootgoed
  • 3 moestuin gerelateerde artikelen
De kleur van de bewaardoos kan variëren in groentint (lichtgroen of donkergroen).

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.